Carles Martín Fumadó, premi a l’Excel·lència Professional 2016 del CoMB

16/12/16
Comparteix aquesta informació

El professor i coordinador del Màster Universitari en Psicopatologia Legal, Forense i Criminològica ha estat guardonat amb el premi a l’Excel·lència Professional 2016 que atorga anualment el Col·legi de Metges de Barcelona.

Carles Martín Fumadó, premi a l’Excel·lència Professional 2016 del CoMB

Carles Martín Fumadó és doctor en Medicina (Psiquiatria i Psicologia Clínica) per la Universitat Autònoma de Barcelona i metge forense. Sotsdirector de l’Institut de Medicina Legal de Catalunya (IMLCFC) i autor de trenta articles científics. Coordina del Màster Universitari en Psicopatologia Legal, Forense i Criminològica. 

El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) concedeix anualment els Premis a l’Excel·lència Professional. Es concedeixen anualment des de 2004 a criteri dels jurats constituïts per metges de prestigi, i són el reconeixement de la professió mèdica als professionals i equips assistencials que han destacat per una trajectòria exemplar d’exercici de màxima qualitat i per l’enaltiment dels valors que configuren el professionalisme mèdic. Els premis del CoMB són un reconeixement a trajectòries basades en l’honestedat, el compromís, l’altruisme, la integritat, la feina ben feta i l’excel·lència.

 El CoMB guardona professionals en els àmbits d’atenció hospitalària, atenció primària, altres àmbits assistencials, recerca biomèdica, educació mèdica i, finalment, humanitats, cooperació i gestió. Així mateix, es concedeixen quatre premis per a equips assistencials, per reconèixer el lideratge i l’excel·lència dels metges que treballen en equip.