Carlos Ferrater, als nous graduats: "Fer arquitectura és saber fer una finestra"

24/07/17
Comparteix aquesta informació

Una nova promoció d’Arquitectura de la School of Architecture de la nostra universitat es va graduar el 21 de juliol passat, a l’Aula Magna del Campus Barcelona. Carlos Ferrater, com a padrí d’enguany, va animar els nous arquitectes parlant-los de les meravelles d’aquesta professió.

Carlos Ferrater, als nous graduats: "Fer arquitectura és saber fer una finestra"

L’acte va començar amb la benvinguda del director de l’escola, Josep Lluís Ginovart, seguida de les paraules de la sotsdirectora d’Alumnat, Ana Cocho, que va aconsellar als nous arquitectes que fossin prudents però forts: “No oblideu –els va dir– que sou més forts del que penseu, però també us queda per aprendre molt més del que creieu”.

La lliçó magistral va ser a càrrec del prestigiós arquitecte Carlos Ferrater, com a padrí de la promoció. Ferrater, després de fer un repàs a la seva trajectòria professional, es va dirigir directament als arquitectes graduats animant-los a ser conscients que són capaços de grans coses, si saben fixar-se en les coses més petites: “L’arquitectura, al cap i a la fi, és saber fer una finestra”.

Després del lliurament dels diplomes i del discurs dels delegats de la promoció, Ginovart va clausurar l’acte. Va agrair el tracte rebut durant el seu primer any com a director de la School of Architecture i va destacar la importància de l’esforç: “L’exigència i l’esforç cap a l’excel·lència són una mesura individual i són l’essència d’aquesta formació”.

L’acte va acabar amb el cant del Gaudeamus Igitur i amb un refrigeri.