Carme Lluveras: 'Els periodistes són els que tenen el poder de fer gran un esportista o d'enfonsar-lo'

01/05/13
Comparteix aquesta informació

Carme Lluveras, exjugadora de bàsquet, entrenadora i directora general del Ciudad Ros Casares va impartir una conferència el 25 d'abril passat sobre la informació esportiva en el bàsquet dins de l'assignatura de Disseny i Fotoperiodisme Esportiu del Màster en Periodisme Esportiu.

Carme Lluveras: 'Els periodistes són els que tenen el poder de fer gran un esportista o d'enfonsar-lo'

Durant la sessió, Carme Lluveras va compartir amb els alumnes la seva història personal i com van ser els seus inicis en el món del bàsquet.

Lluveras es va formar i va estudiar aquest esport en profunditat a través del bàsquet masculí i posteriorment va estudiar per ser entrenadora. Durant diversos anys va entrenar equips de dones fins que finalment va decidir començar una nova etapa com a entrenadora d’equips masculins. L’esportista va explicar que al principi va tenir dificultats per introduir-se en un món d’homes, però finalment va aconseguir fer-se un lloc com a entrenadora d’equips masculins.

Així mateix durant la sessió va abordar el tractament de la informació i la premsa en el món del bàsquet femení de competició domèstica, és a dir, a Espanya, així com en l’àmbit internacional. En aquest sentit Lluveras va recalcar que “els periodistes són els que tenen el poder de fer gran o enfonsar un esportista”.

La conferència va tenir lloc en el marc de l’assignatura Workshop Disseny i Fotoperiodisme Esportiu que imparteixen els professors Carlos Pérez de Rozas i Javier Rodríguez.