Cinc alumnes d’ADE, a la final del primer campionat bugaMAP de la Fundació Mapfre

29/11/18
Comparteix aquesta informació

En el concurs, que es basa en un joc de simulació de venda d’assegurances a través d’un programa informàtic, hi han participat alumnes de cinc universitats 

Cinc alumnes d’ADE, a la final del primer campionat bugaMAP de la Fundació Mapfre

Cinc alumnes de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials seran les representants de UIC Barcelona en el primer campionat bugaMAP de la Fundació Mapfre. Es tracta d’Anna Casquet, Meritxell Clemente, Cristina Castell Rojas, María Conde Sarrias i Magda Valls que es van imposar el 23 de novembre en la primera fase del joc de simulació ideat per la fundació. 

Van haver de resoldre tres exercicis de simulació relacionats amb la venda d’assegurances de vida, tots d’èpoques històriques (i econòmiques) diferents. Per això, van utilitzar un programa informàtic de la fundació. 

L’objectiu era veure com enfocaven els alumnes l’estratègia de negoci en cada moment i quines repercussions tenien les seves decisions. D’aquesta manera, fase rere fase, s’obtenia una puntuació final. 

Aquestes cinc alumnes competiran a la final contra quatre grups més d’universitats de Catalunya i les Illes Balears. En concret, hi participaran equips de la Universitat de Lleida, la Universitat de les Illes Balears, la Universitat de Girona i la Universitat Abat Oliba-CEU.

Els participants optaran a un premi econòmic i al reconeixement del seu treball amb un guardó de la Fundació Mapfre. A més a més, s’oferirà la possibilitat de fer una visita a la central de Catalunya i les Illes Balears.