L’artista Cinta Vidal inicia avui un mural al Campus Barcelona

24/04/19
Comparteix aquesta informació

La il·lustradora i muralista Cinta Vidal ha començat a pintar avui un mural de gran format al Campus Barcelona de la Universitat. La iniciativa s’emmarca en el projecte Impars i en concret aquesta acció té la col·laboració de UIC Barcelona School of Architecture.

L’artista Cinta Vidal inicia avui un mural al Campus Barcelona

La intervenció artística està plantejada per a dos espais diferenciats de la Universitat: la portalada d’entrada del Campus Barcelona i la façana de l’Aula Magna. El mural girarà al voltant de la temàtica de la universitat com un espai de debat, formació, recerca i transferència de coneixement a la societat

L’artista acabarà la intervenció el divendres 3 de maig. Aquell mateix dia, impartirà una classe magistraloberta al públic i a les escoles de disseny de Barcelona en què explicarà el procés creatiu i les tècniques utilitzades per a la realització del mural. 

Sobre Cinta Vidal 

Il·lustradora i muralista. Barcelona, 1982. Amb 16 anys es va començar a formar al Taller d’Escenografia Castells Planas. Va estudiar un Cicle Formatiu de Grau Superior d’Il·lustració a l’Escola Massana de Barcelona. Ha guanyat els Premis Gràffica 2018. Ha col·laborat amb les galeries Thinkspace Gallery a Los Angeles, Arts Projects Gallery a Hong Kong, Colossal a Chicago o Beinart Gallery a Austràlia. Actualment treballa com a freelance per a agències publicitàries i particulars.

>> Web d'Impars