Classe presencial del curs Moda i Societat

31/03/17
Comparteix aquesta informació

El dissabte 25 de març passat va tenir lloc la classe presencial del curs semipresencial Moda i Societat que ofereix la Facultat d’Humanitats amb la col·laboració de Fashion Frame de la Fundació Pineda.

Classe presencial del curs Moda i Societat

La jornada va consistir en dues sessions. La primera va ser “Moda masculina, moda femenina: una perspectiva històrica”, que va impartir Núria Aragonés, professora d’Història de la Indumentària i de Sociologia de la Universitat de Barcelona (UB - LCI Barcelona). La professora va fer una síntesi molt completa de la història de la moda des de l’edat mitjana fins al naixement del prêt-à-porter.

La segona sessió va ser “La moda com a mitjà d’identificació personal i d’integració social”, que va impartir la professora Montserrat Martorell, de Fashion Frame, Fundació Pineda. Martorell va parlar de la funció social de la moda i va aprofundir, especialment, en la força que té en l’actual societat del consum.

Les sessions van acabar amb un taller pràctic, en el qual els alumnes van poder compartir experiències i opinions. El curs segueix en línia fins al 24 d’abril.

Més informació del curs.