Comença la nova edició del programa que prepara els líders empresarials de demà

28/02/20
Comparteix aquesta informació

La Facultat de Ciències Econòmiques i Socials dona el tret de sortida al Programa d’Excel·lència Acadèmica, dirigit als alumnes amb més bon expedient acadèmic de primer a quart curs del Grau en Administració i Direcció d’Empreses

Comença la nova edició del programa que prepara els líders empresarials de demà

El Programa d’Excel·lència Acadèmica (PEA) d’enguany ja està en marxa. Els alumnes amb més bon expedient acadèmic de primer a quart curs del Grau en Administració i Direcció d’Empreses han participat en la primera de les quatre sessions del programa, que ha tractat sobre inversions d’impacte i hi ha participat el director d’inversions de Ship2B, Bruno Lusic, i el director de HAUS Healthy Buildings, Ricard Santamaria.

Després d’aquesta sessió, els alumnes visitaran la companyia farmacèutica Novartis per conèixer de primera mà com es treballa la gestió empresarial en una empresa líder en el seu sector. En la tercera part del programa, en canvi, els alumnes participaran en un treball de casos. Paral·lelament, el PEA impulsa una consulting competition en la qual els alumnes treballen en grups per resoldre i donar resposta a un repte empresarial concret. En la darrera sessió del mòdul els estudiants presenten les seves propostes davant d’un jurat d’experts.