Comença la segona edició del Campus de l’Experiència de manera virtual

05/05/20
Comparteix aquesta informació

Un total de 25 alumnes inscrits al Mòdul Introductori que ofereix el Campus de l’Experiència de UIC Barcelona van començar les classes el dimarts 5 de maig. Tot i que ho fan ver de manera telemàtica a causa de la situació d’excepcionalitat per la COVID-19, la primera sessió va ser tot un èxit segons ha indicat el director del Campus Jordi Miralbell.

Comença la segona edició del Campus de l’Experiència de manera virtual
Tots els estudiants matriculats, i que formen part de la segona promoció, gaudiran tant de classes virtuals com de presencials, ja que el Mòdul Introductori està dividit en una primera fase virtual, durant els mesos de maig i juny, i en una segona etapa presencial, el mes de setembre. 
 
Les assignatures teoricopràctiques que formen el Mòdul Introductori són dues: la primera, Història i Patrimoni —impartida per la Dra. Judith Urbano i el Dr. Xavier Baró— centra les classes en qüestions bàsiques del passat, que han marcat el nostre present, partint d’un punt de vista històric i patrimonial; mentre que la segona, Aprendre a Aprendre: Eines per a una Nova Etapa —impartida pel Dr. Salvador Vidal i el Dr. Jaume Camps— té l’objectiu de conèixer i treballar l’afectivitat i la productivitat en l’aprenentatge. 
 
El Campus de l’Experiència, dirigit a estudiants sèniors, és un projecte de formació acadèmica que fomenta l’interès per nous àmbits del saber, i capacita els participants a assumir la responsabilitat de noves tasques, mitjançant l’aprenentatge continu i les relacions socials. Així doncs, el propòsit d’aquest campus és mantenir actius tots els estudiants i millorar-los la qualitat de vida.