Comença una nova edició del Màster i del Postgrau en Gestió Cultural

12/10/14
Comparteix aquesta informació

El dilluns passat va començar una nova edició del Màster i del Postgrau en Gestió Cultural de la Facultat d'Humanitats, en les dues versions, castellana i anglesa. Enguany, els estudis en Gestió Cultural acullen alumnes de 26 països diferents.

Comença una nova edició del Màster i del Postgrau en Gestió Cultural

El programa que proposen aquests estudis combina la reflexió teòrica sobre la relació entre cultura i societat, i una visió pràctica del món de la gestió cultural. És per aquest motiu que es dóna molta importància a les pràctiques obligatòries en institucions o empreses i que suposen un total de 300 hores, una cinquena part dels crèdits del curs.

El màster va començar ja fa tretze anys, i amb el temps s’ha anat ampliant l’oferta acadèmica i s’ha creat també el postgrau i, poc després, la versió íntegrament en anglès. Enguany hi ha un total de 60 alumnes procedents de països de tot el món: Alemanya, Armènia, Índia, Noruega, Filipines, Taiwan, Rússia, Tailàndia, Mèxic, Equador, Perú, etc. La marcada internacionalitat d’aquests estudis ha propiciat que el professorat provingui no només d’Espanya sinó també d’Alemanya, Àustria, Gran Bretanya, Itàlia i Polònia.

A més a més, aquesta diversitat d’alumnes i professors afavoreix molt considerablement l’intercanvi experiències valuoses i l’adquisició de coneixements dels participants d’aquest curs.