Comencen els cursos d'estiu a la UIC

27/06/13
Comparteix aquesta informació

El 25 de juny van començar els cursos d'estiu a la Universitat, que duraran fins a l'última setmana de juliol. Un any més, els cursos s'han publicat a la Guia de cursos d'estiu de la Xarxa Vives d'Universitats.

La Facultat d’Educació és la que ofereix la major part dels cursos d’estiu, alguns dels quals es repeteixen gràcies a l’èxit d’altres anys, com el de La veu i el cos: eines per millorar la comunicació o el Taller d’introducció a l’artteràpia. Des de l’Institut d’Estudis Superiors de la Família (IESF) s’impulsa un curs sobre l’Educació de la intel·ligència a la família, mentre que el Departament d’Infermeria de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut ofereix un curs que pretén ajudar a descobrir eines per saber acompanyar les persones en el moment que viuen i respectar abans de tot la seva dignitat: Acompanyament creatiu a les pèrdues, el dol i la mort.

Els cursos formen part de la Guia de cursos d’estiu que cada any publica la Xarxa Vives d’Universitats. La guia inclou els cursos que realitzen les 21 universitats que formen part de la xarxa, així com altres entitats que hi estan vinculades. La guia d’aquest any conté un total de 642 cursos, que es desenvoluparan en 79 localitats diferents de parla catalana i en els quals està previst que participin unes 25.000 persones.