Comunicat - última actualització COVID-19: informació sobre la desescalada amb relació a les universitats

24/11/20
Comparteix aquesta informació

A tota la comunitat universitària:

Comunicat - última actualització COVID-19: informació sobre la desescalada amb relació a les universitats
Segons la publicació de les mesures al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), en l’àmbit universitari es preveu que les classes a les universitats tornin a ser presencials a partir del quart tram (del 4 al 17 de gener).
 
Davant de l’actual context i seguint amb les mesures establertes, us informem que la docència teòrica de UIC Barcelona es continuarà desenvolupant de manera virtual durant tot el mes de desembre. Així mateix, a principis de gener us informarem sobre la reincorporació a les aules de manera presencial si les autoritats ho permeten, d’acord amb les fases de la desescalada.
 
Seguint aquesta mateixa línia, i tal com ja es va acordar, es podran desenvolupar de manera presencial altres activitats (pràctiques, avaluacions i activitats de recerca), respectant les normes de seguretat i higiene dictaminades per les autoritats sanitàries i aplicades a la Universitat.
 
La nostra universitat continua oberta, però vetllant per la seguretat i la salut. A UIC Barcelona estem sumant tots els esforços per assegurar el benestar de tothom, tot aplicant les mesures pertinents en cada moment.