Conclou el 17è congrés de l’ILA sobre lideratge

02/11/15
Comparteix aquesta informació

En aquest congrés internacional anual, organitzat per la International Leadership Association (ILA) i que enguany ha tingut lloc a Barcelona, hi han participat un miler de persones de més de cinquanta nacionalitats diferents. La professora de la Facultat d’Educació Mireia Tintoré n’ha estat la coordinadora acadèmica.

Conclou el 17è congrés de l’ILA sobre lideratge

La International Leadership Association és una xarxa global que acull a tots els qui volen practicar el lideratge, estudiar-lo i ensenyar-lo. El tema d’aquesta edició va ser “Liderant a través de fronteres i generacions”, i va ser inaugurat per la Dra. Tintoré, com a vicepresidenta del congrés i coordinadora de la línia acadèmica; el Dr. Joan Mateo, en representació de la Generalitat de Catalunya, i Michael Brandenburg, president de la conferència.

L’ocasió va servir per presentar diferents projectes. Entre aquests, “Do it Yourself in Education (DIYLab)”, de la també professora de la Facultat d’Educació de UIC Barcelona Maria Domingo-Coscollola, juntament amb les professores de la UB Juana M. Sancho-Gil, directora del projecte, i Judith Arrazola-Carballo.

DIYLab és un projecte que proposa fer de l’estudiant el centre de l’experiència formativa, ja que el converteix en productor dels seus propis materials d’aprenentatge. DIYLab ja s’ha posat en pràctica a tres països: Espanya, Finlàndia i a la República Txeca.

Al congrés de l’ILA també hi han participat altres professors de UIC Barcelona, en tallers i sessions, o com a revisors dels treballs presentats. A més a més, els alumnes de la menció de lideratge de la Facultat d’Educació van participar-hi com a voluntaris.