L’Institut d’Estudis Superiors de la Família participa en un congrés a la MGU de Moscou i signa un conveni amb aquesta universitat

24/10/18
Comparteix aquesta informació

Montserrat Gas, directora de l’Institut d’Estudis Superiors de la Família, ha presentat a Moscou alguns dels resultats de l’estudi “Older Parents, Generations and Family Solidarity” de la Càtedra IsFamily Santander.

L’Institut d’Estudis Superiors de la Família participa en un congrés a la MGU de Moscou i signa un conveni amb aquesta universitat

La ponència, titulada “The family as a resource of intergenerational solidarity relations. Specific applications for ageing societies: the case of Spain”, ha estat preparada junt amb la professora Belén Zárate. Va ser presentada a una de les sessions plenàries de l’International Conference Psychological Problems of the Modern Family, congrés celebrat a Moscou del 3 al 6 d’octubre del 2018 a la Universitat Estatal de Moscou (MGU) (https://www.msu.ru/en/). Aquesta universitat, fundada a 1755, és la universitat estatal de Moscou, la més gran i antiga de l’actual Federació de Rússia.

L’Institut d’Estudis Superiors de la Família va ser convidat a participar-hi per la professora Elena Zakharova, catedràtica de la Facultat de Psicologia de la NGU i directora de la Secció de Psicologia de la Família de la Russian Psychological Society.

En el marc d’aquesta trobada es va signar també un conveni de col·laboració entre la Facultat de Psicologia de la MGU i l’Institut d’Estudis Superiors de la Família de UIC Barcelona, amb l’objectiu de col·laborar en la recerca sobre les relacions familiars i el seu potencial per construir societats més cohesionades i solidàries.