Consuelo León, membre de la Càtedra Childcare and Family Policies, al Consell Assessor sobre ‘bullying’ de la Fundació Barça

02/03/18
Comparteix aquesta informació

El mes de desembre, la Fundació Barça va crear un consell assessor entorn del bullying, del qual formen part docents i experts en diverses disciplines de tot Catalunya. Consuelo León, membre de la Càtedra Childcare and Family Policies Chair ha sigut designada per formar part d’aquest consell.

Consuelo León, membre de la Càtedra Childcare and Family Policies, al Consell Assessor sobre ‘bullying’ de la Fundació Barça

La Childcare and Family Policies Chair és una iniciativa de l’Institut d’Estudis Superiors de la Família (IESF), que té la col·laboració de la Fundació Joaquim Molins Figueras. Entre els seus objectius hi ha el d’analitzar, des de la perspectiva de les polítiques familiars, la situació actual del menor i les principals problemàtiques que afecten el seu benestar en un context de canvis familiars, educatius i tecnològics profunds.

L’assetjament escolar és una de les línies de recerca de la Càtedra i també va ser el tema de la jornada celebrada el passat mes de novembre a UIC Barcelona. En aquesta ocasió, es va presentar la nova càtedra així com un informe realitzat per l’IESF sobre la situació del bullying a Catalunya. 

Per la seva part, la Fundació Barça ha finançat i posat en marxa més de vint programes d’inclusió social i mecenatge. El Consell Assessor d’aquesta fundació es reuneix trimestralment i té entre els seus objectius el de millorar la formació i la informació sobre aquests temes, fomentar un ús responsable de les xarxes socials i elaborar una recopilació de recomanacions que permetin un abordatge integral del bullying a Catalunya.