Consuelo León participa en un acte sobre el pacte per a la reforma horària

12/04/19
Comparteix aquesta informació

Es tracta d’una jornada per debatre el paper dels municipis en la futura reforma horària.

Consuelo León participa en un acte sobre el pacte per a la reforma horària

Consuelo León, directora de l’Observatori de Polítiques Familiars de l’Institut d’Estudis Superiors de la Família, va participar el 28 de març passat a la conferència “Els municipis: motor dels canvis en la reforma horària”, que va tenir lloc al Palau de la Generalitat. 

Segons va explicar León, l’objectiu de la jornada va ser: “Definir els avantatges i beneficis de la posada en pràctica de mesures relacionades amb la gestió del temps. Així com sensibilitzar sobre la importància d’un millor aprofitament del temps com a factor indispensable per a la conciliació de la vida personal, familiar i laboral, sense oblidar-nos de la coresponsabilitat”. 

Aquest acte neix del pacte per a la reforma horària, una iniciativa ciutadana que impulsa canvis horaris perquè les persones tinguin més llibertat en la gestió del temps. “La bona gestió del temps i els horaris racionals suposen un avantatge vital en el desenvolupament de totes les persones”, va afirmar León, “al mateix temps, també suposa una millora evident de la productivitat”. 

El pacte per a la reforma horària té com a objectiu principal complir totes les mesures proposades l’any 2025. Es tracta d’un pacte que van signar diferents entitats, entre les quals, la Universitat Internacional de Catalunya.