Crisóstomo i Oliva analitzen el personatge del terrorista a la sèrie 'Homeland' a Londres

12/04/13
Comparteix aquesta informació

La Dra. Raquel Crisóstomo i Aurora Oliva, professores de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UIC, presenten avui la ponència «The narrative construction of the terrorist character in the context of the war on terror. The case of Nick Brody in 'Homeland'» a la Media, War & Conflict Fifth Anniversary Conference, que se celebra entre ahir i avui a Londres.

Crisóstomo i Oliva analitzen el personatge del terrorista a la sèrie 'Homeland' a Londres

El congrés, organitzat per la unitat de New Political Communication del Royal Holloway de la Universitat de Londres, reuneix acadèmics i periodistes internacionals en els camps de la ciència política, la història i la comunicació, militars, i organitzacions no governamentals. El congrés pretén ser un espai en què es pot mostrar la millor feina de recerca en aquesta àrea, a més de poder fer un balanç sobre com el camp s’ha desenvolupat i d’identificar els nous desafiaments als quals ens enfrontem.

En concret, Crisóstomo i Oliva van presentar “The narrative construction of the terrorist character in the context of the war on terror. The case of Nick Brody in Homeland”, en què van analitzar el paper del terrorista a la sèrie Homeland.

Homeland és una sèrie de drama (o thriller) desenvolupada per a la televisió nord-americana per Howard Gordon i Alex Gansa. La sèrie nord-americana està protagonitzada per Carrie Mathison, una agent de l’Agència Central d’Intel·ligència que ha creu que un marine nord-americà, que va ser fet presoner de guerra d’Al-Qaida, es va convertir en l’enemic i ara representa un risc significatiu per a la seguretat nacional.