La Dra. Cristina Monforte presidirà la Conferència Nacional de Degans d'Infermeria

20/12/18
Comparteix aquesta informació

Durant els propers quatre anys, la directora del Departament d'Infermeria serà la màxima responsable d'aquesta organització, que representa els interessos de les universitats que imparteixen docència en l'àmbit de la infermeria

La Dra. Cristina Monforte presidirà la Conferència Nacional de Degans d'Infermeria
El 14 de desembre Cristina Monforte, vicedegana d'Infermeria de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, va ser escollida nova presidenta de la Conferència Nacional de Degans d'Infermeria. Per 41 vots a favor, la Dra. Monforte, fins al moment vicepresidenta de la Conferència Nacional de Degans d'Infermeria, substitueix en el càrrec el Dr. Julio Fernández, degà de la Facultat d'Infermeria i Podologia de la Universitat de València. Cristina Monforte és també codirectora de la Càtedra WeCare de UIC Barcelona, centrada en l'atenció a les persones al final de la vida. 
 
En paraules de Cristina Monforte, “per mi és un gran orgull i una responsabilitat poder presidir els propers anys una organització com la Conferència Nacional de Degans d'Infermeria. Com hem fet fins ara, continuarem treballant en equip amb la junta i el ple de la Conferència per ser un espai d'intercanvi i reflexió en el qual tots els implicats en la docència de la nostra professió puguem analitzar els temes que incideixen en l'àmbit de la formació universitària de la infermeria i en la gestió dels centres amb una orientació acadèmica, social i professional”.