“La cursa del futur”, primer premi Comunika 2018

31/05/18
Comparteix aquesta informació

El projecte dels alumnes de segon de batxillerat Natàlia Pérez, Adri Borillo i Arantxa Novo guanya el 50 % de descompte en la matrícula universitària.

 

“La cursa del futur”, primer premi Comunika 2018

“La cursa del futur” ha estat el projecte guanyador del premi Comunika 2018. Darrere de la càmera, el guió i la producció hi ha els alumnes de segon de batxillerat Natàlia Pérez, Adri Borillo, Arantxa Novo que juntament amb l’estudiant de UIC Barcelona Marc Borrás van preparar el vídeo guanyador, premiat amb un 50 % de descompte en la matrícula universitària.

Els tres estudiants de segon de batxillerat van acudir un dissabte al matí al Campus Barcelona i van crear aquesta peça audiovisual en equip i des de zero amb l’ajuda de professors de la Facultat de Ciències de la Comunicació. D’aquesta manera, els futurs universitaris coneixen l’essència de la comunicació audiovisual i treballen al plató i a les sales d’edició de UIC Barcelona. 

Al costat de l’equip guanyador, set estudiants més van participar en el concurs Comunika 2018. El projecte “UIC Barcelona #més que universitat” de Laia Vila, Judit Conde, Marta Virgos amb el becari Max Schmid va guanyar el segon premi que consistia en una càmera de vídeo esportiva. 

La resta de projectes van ser: “Las personas somos historias ”, de Marc Alabau, Cristian Pérez i Adrián Rodríguez; “Crea tu propia historia”, de Rubén Torres, Clara Becerra i Cristina Roig juntament amb les alumnes de UIC Barcelona Elisabeth Lorda i Berta Carbó; “No esteu sols”, de Patricia Rocamora, Patricia González, Michelle Blanco, Ariadna Lorente i el becari Roger Costello; “Somnis”, de Júlia Viza, Albert Muns, Enric Lizano, Marc Picó amb Andrés de la Portilla, de la Facultat, i finalment, “Somia en equip, creix en equip”, de Gerard Guardiola, César Mestre, Sergio Velilla i Alex Piaget amb Elisabeth Lorda.

El jurat va estar format per la vicedegana i professora de la Facultat de Ciències de la Comunicació, Elisa Regadora; la periodista i professora de la Facultat, Marta Narberhaus; el professor de la Facultat, Juan Pablo Huizi i el cineasta i responsable tècnic del Digital Media Studio de la Universitat, Óscar Sueiro.