‘Diario Médico’ premia dues iniciatives innovadores de UIC Barcelona

20/11/15
Comparteix aquesta informació

Diario Médico va premiar dues iniciatives innovadores de UIC Barcelona en una vetllada que va tenir lloc la nit del 16 de novembre al Teatre Nacional de Catalunya. L’acte, que va aplegar un gran nombre de personalitats i professionals del sector sanitari, corresponia a la XIV edició dels premis que Diario Médico organitza anualment per guardonar les millors idees del sistema nacional de salut espanyol.

‘Diario Médico’ premia dues iniciatives innovadores de UIC Barcelona

En aquesta edició, UIC Barcelona ha rebut el premi per una assignatura del Grau en Medicina i per la recerca sobre les cèl·lules mare pluripotents que duu a terme el Regenerative Medicine Research Institute. L’assignatura premiada, que porta per títol Presa de Decisions Apropiades en Medicina i que imparteixen conjuntament el Dr. Xavier Corbella, la Dra. Àngels Martos i la Dra. Esther Jovell, pretén que els estudiants coneguin l’entorn de la macro, meso i micro gestió i els diferents agents, variables i indicadors per prendre les decisions més apropiades. 

El guardó que va recollir el Dr. Maher Atari, director del Regenerative Medicine Research Institute, li va ser lliurat en reconeixement a tot el seu equip, que està treballant, un cop identificat el potencial de les cèl·lules mare adultes obtingudes a partir de la polpa dental, per simplificar el procés d’aïllament i cultiu, que és complex i car, tal com va reconèixer Atari en l’entrevista que Diario Médico va fer-li recentment.