Tres doctorands de UIC Barcelona obtenen el Doctorat Industrial per fer la seva tesi en col·laboració amb una empresa

28/03/17
Comparteix aquesta informació

A la convocatòria 2016, s’hi van presentar tres candidats de UIC Barcelona, dos de l’àmbit de les Ciències Econòmiques, i un de l’Odontologia. A tots tres se’ls ha concedit la beca per fer el doctorat industrial.

Tres doctorands de UIC Barcelona obtenen el Doctorat Industrial per fer la seva tesi en col·laboració amb una empresa

Pel que fa a Ciències Econòmiques, Ricard Benguría s’incorporarà a Aigües de Barcelona, S.A. per estudiar “El desenvolupament de la sostenibilitat des de la missió corporativa”, sota la direcció del professor Miquel Bastons. Per la seva part, Carlos Cosials durà a terme la tesi doctoral “Recurrent outcomes in the industry’s servitization” a Integral Innovation Solutions, S.L., dirigida pels professors Frederic Marimon i Josep Casanovas (UPC).

En l’àmbit de l’Odontologia, Rodrigo Clavel farà la tesi doctoral “Ajust i microfiltració d’estructures CAD/CAM cargolades sobre implants angulats” a Lyra Iberia, S.L, sota la direcció del professor Lluís Giner.

Aquests doctorands es formaran en un entorn altament innovador amb una doble supervisió, acadèmica i empresarial, en el marc d’un contracte laboral de tres anys i amb diversos avantatges, com la matrícula gratuïta o una borsa de mobilitat. El doctorat industrial afavoreix la transferència del coneixement i reforça els vincles de la universitat amb el món empresarial.

El Pla de Doctorats Industrials és una iniciativa que finança la Generalitat de Catalunya per tal de fomentar el desenvolupament de projectes de recerca estratègics dins del sector empresarial, mentre s’impulsa la formació investigadora de doctorands de manera que, fruit de la participació en el projecte, puguin elaborar la seva tesi doctoral.