Els doctors Mas i Marimon obtenen finançament del Govern per investigar sobre empreses d'economia col·laborativa

05/06/19
Comparteix aquesta informació

La proposta acadèmica s'inclou en el marc del Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d'Innovació 2017-2020 del Ministeri de Ciències, Innovació i Universitats

Els doctors Mas i Marimon obtenen finançament del Govern per investigar sobre empreses d'economia col·laborativa

Els doctors Marta Mas i Frederic Marimon han obtingut finançament del Ministeri de Ciències, Innovació i Universitats per a un projecte de tres anys denominat: “Improvement of quality in collaborative consumption companies: model, scale and loyalty”. El projecte s'emmarca en la convocatòria de Projectes d'R+D+I “Reptes Recerca” corresponents al Programa Estatal d'R+D+I Orientada als Reptes de la Societat, en el marc del Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d'Innovació 2017-2020.

Tots dos investigadors esperen obtenir outputs a la frontera del coneixement en l'anàlisi de la qualitat en empreses establertes en el paradigma de l'economia col·laborativa.

A més a més, el projecte liderat per la degana i el vicedegà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials facilitarà la interacció amb empreses d'economia col·laborativa, especialment amb les empreses emergents, que operen a través d'una plataforma que facilita la connexió entre proveïdors i clients.

La Facultat lidera el projecte, en el qual col·laboren altres universitats i escoles de negocis tant nacionals com internacionals.