Wolfgang Doering (ELIX Polymers) comparteix la seva experiència sobre els beneficis de la direcció per missions

01/06/18
Comparteix aquesta informació

Wolfgang Doering, CEO d’ELIX Polymers, va exposar, en una nova sessió dels Esmorzars Càtedra de UIC Barcelona, ​​les dificultats que suposa afrontar el canvi cultural en una organització madura, amb més de quaranta anys d’experiència en el sector.

Wolfgang Doering (ELIX Polymers) comparteix la seva experiència sobre els beneficis de la direcció per missions

El tema de la conferència va ser “El canvi cultural a través de la direcció per missions: la forma difícil de transformar organitzacions madures segons l’exemple d’ELIX Polymers”.

Com va explicar el ponent, una de les estratègies d’ELIX Polymers, situada a Tarragona, és l’evolució de l’organització i el creixement personal i professional dels treballadors. Segons Wolfang Doering aquests dos punts, que han d’anar de bracet, requereixen un fort compromís i un gran esforç.

Wolfgang va explicar que el canvi cultural afecta totes les persones de l’organització, però gràcies al model de la direcció per missions s’estan alineant els interessos de l’empresa i dels treballadors.

Segons el ponent, el més important és que “les persones puguin entendre el perquè o per a què fan les coses i, per tant, que puguin donar sentit a les hores de feina que fan. En concret, aquest aspecte, promou la motivació i permet que les persones puguin donar el millor de si mateixes”.

La direcció per missions els ha permès detectar diferents necessitats —en l’àmbit de l’empresa o en l’àmbit dels empleats— que han pogut afrontar gràcies a diferents tallers i dinàmiques en què han involucrat tota l’organització. El ponent va recordar que el compromís és la clau de l’èxit de qualsevol negoci i que requereix esforç, constància i enteniment.

ELIX Polymers és un dels principals fabricants i distribuïdor d’ABS i proveïdor de resines i derivats d’Europa, Amèrica, Àfrica i Àsia.

Els Esmorzars Càtedra són una activitat organitzada per la Càtedra Direcció per Missions i Govern Corporatiu de UIC Barcelona i es fan de manera periòdica durant tot el curs.