UIC Barcelona dona la benvinguda als primers alumnes del Campus de l’Experiència

03/05/19
Comparteix aquesta informació

El 25 d’abril passat, es van iniciar les classes del Mòdul Introductori al Campus de l’Experiència de UIC Barcelona. Aquesta setmana, els nous alumnes han participat en una sessió de benvinguda a càrrec del Servei d’Estudiants de la Universitat.

UIC Barcelona dona la benvinguda als primers alumnes del Campus de l’Experiència

Més de 40 persones han iniciat aquest mòdul, que consta de dues assignatures teoricopràctiques. La primera assignatura, Història i Patrimoni, impartida per la Dra. Judith Urbano i el Dr. Xavier Baró, centra les classes en qüestions bàsiques del passat, que han marcat el nostre present, partint d’un punt de vista històric i patrimonial. La segona assignatura, Aprendre a Aprendre: Eines per a una Nova Etapa, té l’objectiu de conèixer i treballar dos aspectes fonamentals en tot aprenentatge: l’afectivitat i la productivitat. Aquesta assignatura la imparteix el Dr. Salvador Vidal. 

A més a més, els alumnes del mòdul tenen la possibilitat de participar en cursos de català i d’anglès o en un curs de formació en Tecnologies de la Comunicació (TIC), perquè els que tinguin poca experiència amb les tecnologies puguin adquirir més destresa en l’ús de l’ordinador, el mòbil i les xarxes socials. 

El Campus de l’Experiència, dirigit a estudiants sènior, és un projecte de formació acadèmica que fomenta l’interès per nous àmbits del saber, i capacita els participants a assumir la responsabilitat de noves tasques, mitjançant l’aprenentatge continu i les relacions socials. En definitiva, el propòsit d’aquest campus és mantenir actius tots els estudiants i millorar-ne la qualitat de vida.