Dos alumnes de màster a la UIC obtenen la beca Carolina

22/12/14
Comparteix aquesta informació

Els estudiants del Màster Universitari en Gestió Cultural Karina Bolio, de Mèxic, i Eduardo Carrera, de l’Equador, han estat guardonats amb la beca que concedeix la Fundación Carolina. Amb aquesta beca es premia l’excel·lència acadèmica i els anys d’experiència professional.

Dos alumnes de màster a la UIC obtenen la beca Carolina

La Fundación Carolina, en la convocatòria del curs 2014-2015, ha concedit la beca per cursar el Màster Universitari en Gestió Cultural a la UIC a dos alumnes, Karina Bolio i Eduardo Carrera.

Aquesta fundació, creada amb la finalitat de fomentar les relacions culturals i la cooperació en matèria educativa i científica entre Espanya i els països de la Comunitat Iberoamericana de Nacions i amb altres amb especials vincles històrics, culturals i geogràfics, ofereix més de 300 beques per a alumnes llatinoamericans llicenciats que vulguin completar els estudis amb algun màster, postgrau o doctorat a Espanya.

Rebre aquesta beca —de gran reconeixement internacional—, significa “un gran èxit i una gran oportunitat per continuar la meva formació com a professional”, explica Karina. Per a l’Eduardo, l’altre beneficiat, suposa “disposar d’un període per reflexionar sobre la meva pràctica com a gestor cultural, revisar la feina que he fet fins ara i avaluar-ne els encerts i els desencerts, amb la possibilitat de mirar cap al futur i amb el compromís d’aportar millores al meu context professional”.

El Màster Universitari en Gestió Cultural que ofereix la UIC té un enfocament marcadament pràctic i busca fomentar les competències professionals dels futurs gestors culturals. Tot això s’aconsegueix a través de classes magistrals i estudis de cas impartits per professionals en actiu, pràctiques en institucions i empreses culturals de Barcelona, d’Espanya i de tot el món i un projecte cultural, sempre aplicat a una realitat molt concreta.

La Universitat ofereix cursar el màster tant en castellà com en anglès. El curs 2014-2015 són més de cinquanta els estudiants que fan el màster en les dues versions (13a edició en castellà i 6a en anglès), procedents de 25 països diferents d’Europa, Àsia i Amèrica.