Dos professors de la Facultat d’Educació assisteixen a la VI Jornada Internacional EDO

30/05/15
Comparteix aquesta informació

Els professors de la Facultat d’Educació Mireia Tintoré i Xavier Ureta, membres investigadors de l’EDO-UIC, van assistir a la VI Jornada Internacional EDO (Equip de Desenvolupament Organitzacional) celebrada el passat 15 de maig a la UAB.

Dos professors de la Facultat d’Educació assisteixen a la VI Jornada Internacional EDO

“Repensant les organitzacions educatives”, aquest era el lema de la jornada a la qual van assistir membres de diverses universitats nacionals i internacionals. En l’apartat de presentacions d’estudis rellevants en realització, l’equip EDO de la UIC va exposar diverses actuacions que han dut a terme, entre les quals va destacar el projecte del grup de recerca ARMIF-UIC: “Investigar i emprendre: dues competències per millorar la qualitat en la formació inicial dels mestres”.

Aquest projecte té com a objectiu principal el desenvolupament i l’avaluació d’estratègies que afavoreixen el treball de dos tipus de competències transversals: les competències científiques per afavorir l’esperit crític, de recerca i indagació, i les competències relacionades amb la innovació i la creativitat per afavorir l’emprenedoria.

L’EDO és un grup de recerca consolidat de què formen part com a investigadors la Dra. Mireia Tintoré i el Dr. Albert Arbós, professors de la UIC, en qualitat d’EDO-UIC.