El Dr. Barraquer, membre del Consell Assessor Universitari, ha estat nomenat president de l’European Association for Vision and Eye Research

04/10/17
Comparteix aquesta informació

Rafael Barraquer, membre del Consell Assessor Universitari de UIC Barcelona, ha esta elegit president, pel període 2018-2019, de l’European Association for Vision and Eye Research (EVER).

El Dr. Barraquer, membre del Consell Assessor Universitari, ha estat nomenat president de l’European Association for Vision and Eye Research

L’European Association for Vision and Eye Research és una societat científica de prestigi internacional que reuneix prop d’un miler d’investigadors dels camps de l’oftalmologia i de les ciències visuals, en representació de cinquanta països. Barraquer va ser-ne nomenat president durant la celebració a Niça (França) del XXè congrés de l’EVER, que va tenir lloc del 27 al 30 de setembre.

L’EVER va ser fundada el 1997, amb la finalitat de conglomerar totes les associacions europees de recerca en l’oftalmologia i les ciències visuals. Aquesta associació, a través d’una fundació, ofereix als joves oftalmòlegs de les zones més desfavorides la possibilitat de formar-se en les tècniques de laboratori i recerca científica, un dels propòsits de l’EVER, a més de promoure i progressar en la investigació bàsica i clínica, i contribuir a estendre la informació i el coneixement científic a través de congressos i publicacions.

El Dr. Barraquer, membre del Consell Assessor Universitari de UIC Barcelona, és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, i especialista en Oftalmologia. Actualment, és director mèdic adjunt del Centre d’Oftalmologia Barraquer (COB). Així mateix, és fundador i director de la Unitat d’Oncologia Ocular. Destaca la seva faceta com a investigador, i és titular de la Càtedra de Recerca en Oftalmologia Joaquim Barraquer, de la Universitat Autònoma de Barcelona, des de la seva fundació.