Dues noves assignatures optatives per als alumnes d’ADE

21/07/17
Comparteix aquesta informació

A partir del curs 2017-2018 s’afegeixen dues noves assignatures a les optatives del Grau en ADE. Són: Family Business i Psicologia Positiva.

Family Business, de 3 ECTS, s’impartirà en anglès. Els professors són Carlos García i Rubén Gordillo, professors de la Càtedra d’Empresa Familiar de l’IESE. L’assignatura tractarà el model d’empresa familiar i els temes clau que hi ha a l’entorn d’aquesta. Els estudiants que la cursin s’endinsaran en les característiques d’una empresa familiar, la governança de l’empresa familiar, el paper de la propietat, la constitució familiar, la junta directiva en una empresa familiar, les etapes de creixement, la successió en una empresa familiar, la filantropia, els beneficis fiscals en la família, entre altres qüestions.

Per la seva banda, Victor Küppers serà el professor que impartirà la nova assignatura Psicologia Positiva, també de 3 ECTS. Les classes seran un marc per a la reflexió i l’intercanvi d’idees i experiències sobre la importància de l’actitud i la motivació personal. Es treballaran temes com aprendre a viure i a treballar amb alegria, l’entusiasme, la il·lusió i l’optimisme. L’objectiu és molt pràctic: transmetre als participants idees, mètodes i hàbits pràctics i útils, aplicables “l’endemà” , perquè puguin millorar i potenciar les seves actituds personals ­–l’automotivació, la proactivitat, l’entusiasme i la comunicació interpersonal.