Eduard Fitó, primer ponent dels Esmorzars Càtedra del curs

28/11/17
Comparteix aquesta informació

Eduard Fitó, director Corporatiu i de Desenvolupament de Negoci de l'empresa multinacional Semillas Fitó, va inaugurar la tercera edició d'aquest cicle d'esmorzars organitzats per la Càtedra Direcció per Missions i Govern Corporatiu de UIC Barcelona.

Eduard Fitó, primer ponent dels Esmorzars Càtedra del curs

El tema de la sessió va ser "la direcció per missions en un entorn internacional i multicultural". Al llarg de la sessió, el ponent va explicar la integració i l'evolució de la direcció per missions a Semillas Fitó. 

La multinacional, que compta amb set filials repartides per tot el món, promou diferents accions perquè tots els empleats puguin desenvolupar la seva missió personal a la feina, sentint-se part de l'organització. 

Com va explicar el ponent, de fet, els treballadors són els que organitzen diferents esdeveniments anuals. Per exemple, dels preparatius de la festa de Nadal s'encarreguen, cada any, els empleats que porten menys d'un any treballant a Semillas Fitó. L'objectiu d'aquesta acció és "generar motivació transcendent i integrar" als nous membres amb tot l'equip de l'organització, independentment del seu càrrec o tasca, ha explicat l'enginyer agrònom. Aquestes iniciatives "són un revulsiu per als treballadors que, acostumats a realitzar un treball rutinari, de sobte surten del seu entorn per organitzar un esdeveniment multitudinari", va afegir Eduard Fitó. 

Durant la sessió Carlos Rey, director de la Càtedra, va recordar que un dels objectius de la Direcció per Missions és promoure la missió de l'empresa amb la missió personal perquè els treballadors puguin donar sentit a la feina, que significa molt més que finalitzar una tasca per rebre una recompensa. 

L'objectiu dels Esmorzars Càtedra és posar en contacte el món acadèmic amb el món empresarial per tal de generar debats sobre temes que tinguin a veure amb l'humanisme empresarial. L'activitat té lloc durant tot el curs. Comença amb l'exposició del tema per part del ponent i se segueix amb un debat en el qual els participants poden compartir les seves experiències i dubtes.