Eduard Martorell publica un llibre sobre curiositats zoològiques

09/03/16
Comparteix aquesta informació

El professor de Biologia a la Facultat d’Educació, Eduard Martorell, ha publicat el llibre 100 curiositats zoològiques, sobre peculiaritats del món animal, amb il·lustracions de Gábor Somssich. Els dibuixos, un per cada espècie que protagonitza el llibre, estan fets amb bolígraf negre.

Eduard Martorell publica un llibre sobre curiositats zoològiques

Qui no s’ha fet preguntes sobre la conducta dels animals i els fenòmens que els envolten? Doncs bé, el llibre 100 curiositats zoològiques ha nascut per respondre-les. La publicació intenta explicar d’una manera senzilla i didàctica la lògica de la complexa i curiosa vida animal.

El llibre és apte per a tots els públics. En paraules de Martorell, “la senzillesa del seu llenguatge fa que els interessats per la zoologia de qualsevol edat s’hi puguin acostar sense dificultats. A més, pot ajudar molts professionals de l’educació a impartir les seves lliçons d’una manera més interdisciplinària a través de l’exemplificació”.

El llibre es va presentar l’1 de març passat a la llibreria Altaïr de Barcelona, on els dibuixos de Somssich han estat exposats durant una setmana.