Eduardo Conde: «El talent s'adquireix amb esforç, perseverança i honestedat»

29/01/14
Comparteix aquesta informació

Eduardo Conde, soci de Seeliger y Conde, empresa líder a Espanya en recerca i desenvolupament del talent directiu, va pronunciar la conferència «Gestió del talent» el 28 de gener passat als alumnes d'últim curs de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials.

Eduardo Conde: «El talent s'adquireix amb esforç, perseverança i honestedat»

Al llarg de la seva conferència, Eduardo Conde va fer un repàs per conceptes que considera clau a l’hora d’iniciar la pròpia trajectòria professional. Així, va remarcar que el talent, a més de ser innat, pot adquirir-se amb “esforç, perseverança i honestedat”.

Va recordar als assistents la importància de tenir una actitud molt positiva, cosa que pot arribar a ser un “element diferenciador”, i va recalcar que “fets com mirar als ulls amb determinació, fer una encaixada de mans amb fermesa o mantenir una posició corporal adequada són factors que serviran per causar una sensació de seguretat davant l’entrevistador”.

Entre les eines per a una bona gestió del talent, Conde va parlar del coneixement dels punts forts i febles d’un mateix com a arma infal·lible. Així mateix, va destacar la importància de tenir un objectiu definit que vagi acompanyat del que va anomenar “pla B”.

Finalment, el conferenciant va afirmar que si els alumnes treballaven tot el que s’havia comentat al llarg de la sessió, serien capaços d’aprofitar qualsevol oportunitat que se’ls presentés en el futur.