El director de Projectes i Recerca del Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya apadrina la graduació del Grau en Fisioteràpia

15/06/17
Comparteix aquesta informació

El Dr. Rafael Guayta-Escolies, director de Projectes i Recerca del Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya, va ser l’encarregat d’apadrinar el 2 de juny la graduació del Grau en Fisioteràpia de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut. L’acte també va estar presidit per la Dra. Caritat Bagur, vicedegana de Fisioteràpia, i per la Dra. Montserrat Girabent, sotsdirectora del Departament de Fisioteràpia.

El director de Projectes i Recerca del Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya apadrina la graduació del Grau en Fisioteràpia

El dia 2 de juny, l’Aula Magna de UIC Barcelona va acollir la graduació dels alumnes del Grau en Fisioteràpia. La Dra. Caritat Bagur, directora del Departament de Fisioteràpia, va obrir l’acte donant la benvinguda a tots els assistents i va dedicar una sincera felicitació als nous graduats. La Dra. Bagur es va dirigir als ja alumni destacant el bon moment professional en què es troba la fisioteràpia. En el seu discurs, la vicedegana els va recordar també que “el que va començar ara fa quatre anys no s’acaba aquí. Us animo que continueu treballant amb rigor i il·lusió, donant valor a la part més humana de la professió i transmetent-ho així als pacients. Seguiu creixent com a persones i com a professionals, no deixeu mai de formar-vos ja que d’aquesta manera contribuireu al progrés científic de la fisioteràpia, fent possible que la nostra professió gaudeixi del reconeixement que tant es mereix”.

A aquestes paraules va seguir el discurs del padrí de la promoció, Rafael Guayta-Escolies, que partint de la seva dilatada experiència va detallar als alumnes tots els pros i els contres per ser un professional d’èxit avui en dia. Guayta-Escolies, guardonat amb la medalla Josep Trueta al mèrit sanitari 2016, va recordar als alumnes que “és fonamental superar les dificultats, escoltar, donar-vos als altres i a vosaltres mateixos. Tingueu confiança essent feliços i compartiu aquesta felicitat. No oblideu que darrere d’un bon professional no hi ha dubte que hi ha una persona que fa les coses amb passió i estima la seva professió”.

Seguidament, van tenir lloc l’entrega de diplomes i els parlaments dels representats dels estudiants, tant de grau com de màster.

L’acte va acabar amb el tradicional cant del Gaudeamus Igitur.