El director general del Grup Codorníu apadrina la graduació d'ADE

11/06/15
Comparteix aquesta informació

L'Aula Magna de UIC Barcelona va acollir divendres passat la graduació dels graus en ADE, ADE - English Programme i ADE + Enginyeria de l'Organització. El padrí de la promoció va ser el director general del Grup Codorniu, Javier Pagés.

El director general del Grup Codorníu apadrina la graduació d'ADE

Al llarg del seu discurs, el padrí va explicar la seva trajectòria professional, a partir de la qual va donar consells als alumnes sobre com enfrontar-se al futur professional.

Així, els va insistir que "no hauria de faltar mai el bon humor en el vostre dia a dia. Amb l'alegria s'aconsegueix molt. Comuniquem molt més bé, creem les circumstàncies adequades per ser més creatius i trobar solucions millors".

També els va animar a "ser valents i tenir coratge". Finalment, els va parlar de l'ètica empresarial: "el món no s'ha de veure com una competició, sinó que cal tractar-lo des de la generositat, on hi ha cabuda per a tothom. És la millor opció per créixer com a persones i per trobar la felicitat".

Per la seva banda, el Dr. Pedro García del Barrio, vicedegà de la Facultat va afirmar que: "La societat reclama professionals nobles i sincers, amb empenta, esperançats; directius que encertin a distingir les queixes estèrils de les crítiques constructives. Gent a qui se la pugui reconèixer per la seva competència, integritat i honestedat, tant en l'acompliment professional, com en l'entorn personal i familiar".

També va explicar que el Grau en ADE de UIC Barcelona "aspira que els graduats encarnin el veritable esperit universitari, cultivant uns valors dels quals la societat està molt necessitada. L'humanisme cristià ens ha fet comprendre que la dignitat de cada individu en transcendeix la productivitat, i que –en aquest sentit– cada persona és insubstituïble".

Així mateix, hi va haver lloc per a unes paraules dels representants dels estudiants que, després del lliurament dels diplomes, es van dirigir als presents amb discursos que volien ser un record dels anys viscuts a la Universitat.

El Dr. Toni Mora, degà de la Facultat, va ser l'encarregat de tancar l'acte. Va afirmar que any rere any "aprenem dels nostres alumnes" i els va recordar que ara com a alumni els tocava ser ambaixadors de la marca UIC Barcelona, en la qual trobarien sempre casa seva.

L'acte va acabar amb el tradicional cant del "Gaudeamus Igitur".