El Dr. Espaliú participa en una trobada lusitano-espanyola de professors de dret internacional

16/06/17
Comparteix aquesta informació

El Dr. Carlos Espaliú, professor de la Facultat de Dret, va presentar una comunicació en el “VII Encuentro Luso-Español de Profesores de Derecho Internacional y Relaciones Internacionales”, que va tenir lloc a Oeiras (Portugal) del 2 al 3 de juny de 2017.

El Dr. Espaliú participa en una trobada lusitano-espanyola de professors de dret internacional

El congrés estava organitzat per la Facultat de Dret de la Universitat Nova de Lisboa amb la col·laboració de la Facultat de Dret de la Universitat d’Extremadura. El tema que es va tractar en aquesta edició va ser “Els subjectes no estatals en el Dret internacional”.

Durant els dos dies que va durar la trobada científica, es van presentar comunicacions al voltant de tres qüestions: “Subjectes no estatals d’inspiració religiosa”; “El paper dels individus i de les organitzacions no governamentals en el dret internacional”, i “La globalització econòmica i les empreses transnacionals”.

El Dr. Espaliú hi va presentar un treball que va versar sobre l’abast de la iniciativa ciutadana europea pel que fa a la subjectivitat internacional de l’individu al cap de cinc anys de la seva posada en marxa.