El Dr. Gargallo presideix el IV Congrés Internacional de la SCOI

15/04/16
Comparteix aquesta informació

El professor de la Facultat d’Odontologia Jordi Gargallo Albiol va presidir la quarta edició, celebrada a Barcelona, ​​del Congrés Internacional de la Societat Científica d’Odontologia Implantològica (SCOI), emmarcat dins el Congrés Mundial de l’ICOI (International Congress of Oral Implantologists), que és l’organització més representativa del món en implants.

El Dr. Gargallo presideix el IV Congrés Internacional de la SCOI

L’acte inaugural del congrés, que va reunir més de 900 persones, va anar a càrrec del degà de la Facultat d’Odontologia de UIC Barcelona, ​​el Dr. Lluís Giner. A més a més, durant els tres dies que va durar el congrés, hi van participar ponents amb gran prestigi internacional provinents d’arreu del món: els Estats Units, Europa, el Brasil, el Canadà o Austràlia, entre d’altres.

Els alumnes del màster internacional que imparteix UIC Barcelona sobre cirurgia oral (IMOS) també van participar en el congrés: hi van presentar pòsters i comunicacions orals. L’acollida entre els assistents va ser molt bona i més tenint en compte la internacionalitat i la rellevància del congrés.