El Dr. Josep Clotet, vicerector de Personal de UIC Barcelona, presideix la primera edició de la Nit de la Biologia

14/07/17
Comparteix aquesta informació

El Dr. Josep Clotet, com a president de la Societat Catalana de Biologia, va ser l’encarregat de presidir juntament amb Jaume Casals, rector de la Universitat Pompeu Fabra, l’acte celebrat el dia 7 de juliol al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona. 

El Dr. Josep Clotet, vicerector de Personal de UIC Barcelona, presideix la primera edició de la Nit de la Biologia

La primera edició de la Nit de la Biologia neix amb la voluntat de reconèixer i celebrar els avenços acomplerts durant l’any en curs pels professionals i els investigadors de les ciències biològiques del territori de parla catalana. En el marc d’aquest acte, la Societat Catalana de Biologia va fer entrega de cinc premis que reconeixen la tasca realitzada, tant per persones com per institucions, per contribuir en el desenvolupament i la difusió de les ciències biològiques.

La Societat Catalana de Biologia, presidida pel Dr. Josep Clotet, és la filial més nombrosa i activa de l’Institut d’Estudis Catalans i un referent dins l’àmbit científic. La iniciativa de La Nit de la Biologia i els seus premis tenen el propòsit de convertir-se en una trobada anual i de referència per a tota la comunitat científica.