El Dr. Nubiola dóna uns quants consells als alumnes d'Educació sobre com escriure bé

04/12/13
Comparteix aquesta informació

El Dr. Jaime Nubiola, professor de Filosofia de la Universidad de Navarra, va fer una lliçó magistral als alumnes de l'assignatura Comunicació Escrita, que imparteixen les professores Mapi Ballesteros i Esther Tallada.

El Dr. Nubiola dóna uns quants consells als alumnes d'Educació sobre com escriure bé

Al llarg de la sessió, Nubiola va donar alguns consells sobre com escriure bé. Així va destacar que “el més important és tenir alguna cosa a dir” i que “cal descobrir la pròpia veu”. En aquest sentit, va reflexionar sobre les claus per tenir una vida intel·lectual rica: “pensar, llegir, escriure”.

Nubiola també va parlar de la necessitat d’escriure i va definir aquest acte com “passar a net allò que s’ha pensat”, per la qual cosa, va dir, “cal pau mental i temps; vitalitat interior i tenacitat”.

La sessió va acabar amb un torn de preguntes dels alumnes, els quals van poder compartir la seva pròpia experiència en la comunicació escrita, i demanar consells. La lliçó magistral va tenir lloc durant dos dies: se’n va fer una per als alumnes d’Educació Infantil el 2 de desembre, i una altra per als d’Educació Primària el 3 de desembre.