El Dr. Tanganelli, nomenat membre del Consell de Direcció de l’EURAM

26/06/15
Comparteix aquesta informació

David Tanganelli, professor de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials de UIC Barcelona, ha estat nomenat membre del Consell de Direcció de l’European Academy of Management (EURAM). Aquest nomenament ha estat per votació entre els membres de l’EURAM i té un mandat de tres anys prorrogables.

El Dr. Tanganelli, nomenat membre del Consell de Direcció de l’EURAM

L’European Academy of Management és una societat científica europea fundada el 2001. El seu objectiu és avançar en l'estudi i recerca del management. Té membres de més de 45 països diferents, europeus i de més enllà.

L’EURAM està format principalment per acadèmics del management però també per professionals d’empresa. L’EURAM posa un fort èmfasi en perspectives teòriques multidisciplinàries i en el pluralisme metodològic. Té com a principal objectiu millorar la qualitat de la investigació, pel que fa a la rellevància per a la pràctica responsable i eficaç de la direcció d’organitzacions, i contribuir al discurs social i polític en la gestió d’empreses.

L’EURAM organitza cada any un congrés internacional de management. Enguany aquest congrés ha estat a Varsòvia i ha tingut més de 900 participants que han exposat quasi 700 papers. L’EURAM també edita un journal, European Management Review, amb factor d’impacte de 0,963.