El Filmmaking 2020 fa brillar els millors ‘remakes’ de ‘Joker’, ‘Donnie Darko’ i ‘How I met your mother’

01/10/20
Comparteix aquesta informació

Diferents alumnes del Grau en Comunicació Audiovisual han recreat les escenes més icòniques d’aquestes produccions.

El Filmmaking 2020 fa brillar els millors ‘remakes’ de ‘Joker’, ‘Donnie Darko’ i ‘How I met your mother’

Tot i celebrar-se uns mesos després de la previsió inicial a causa de la COVID-19, la cinquena edició del Filmmaking ha estat tot un èxit. Diferents alumnes del Grau en Comunicació Audiovisual s’han tornat a posar en la pell de directors, productors i càmeres per recrear les escenes més icòniques de les pel·lícules Joker i Donnie Darko i la sèrie How I met your mother.

La posada en escena dels remakes s’ha fet en un acte presentat pel professor de la Facultat de Ciències de la Comunicació i director de cinema Geoffrey Cowper i l’alumna Valeria Gálvez. Els alumnes que hi han participat són Luna Millán, César Mestre, Laura Castro, Berta Aliaga, Gerard Estarelles, Laura Leonelli, Laia Mestres, Ariadna Xairó, Eva Blanc, Marta Vivas, Paula Ibáñez, Natalia Manzanares, David Cañete, Javier Sáez, Xiao Verdaguer, Álvaro Suárez, Marta Sentenach, Camila Fernández, Carla Palos, Salut Baldirà, Sergi Cervera, Javier de Miguel, Nidia Geissaler i Sandra Burgales.

El Filmmaking és una activitat extraescolar que reuneix alumnes de la Facultat amb l’objectiu de fomentar la seva passió per la petita i la gran pantalla mentre treballen per reproduir escenes mítiques de pel·lícules i sèries. L’activitat es fa cada dimarts de 15.30 h a 18 h.