El gran dissenyador català Miguel Milá obre la nova assignatura Disseny d’Objectes de l’ESARQ-UIC

18/02/15
Comparteix aquesta informació

El Saló de Graus acull aquesta tarda a les 16.00 h la xerrada amb Miguel Milá, acte que dóna el tret de sortida  a la nova assignatura de l’ESARQ-UIC, Disseny d’Objectes, dirigida per Aitor Fuentes i Igor Urdampilleta, membres del despatx Arquitectura-G.

El gran dissenyador català Miguel Milá obre la nova assignatura Disseny d’Objectes de l’ESARQ-UIC

Comença una nova assignatura a l’ESARQ-UIC, Disseny d’Objectes, per donar resposta al perfil interescalar de l’arquitecte i aprofundir en una escala, la de l’objecte, en què tradicionalment els arquitectes han tingut un paper destacat.

En aquesta assignatura, els alumnes hauran de dissenyar un objecte; aquest semestre la peça que es treballarà serà una xemeneia. El projecte dels alumnes serà avaluat per convidats externs.

L’assignatura tindrà xerrades de professionals prestigiosos dedicats al disseny d’objectes. Aquestes converses s’inicien avui amb el Miguel Milá, membre de la generació de pioners del disseny dels anys 50, que al llarg dels anys ha vist com els seus mobles i llums s’han convertit en autèntics clàssics. Milá fou reconegut el 1987 amb el Premi Nacional de Disseny, en la seva primera edició, ha rebut el premi Delta de Oro d’ADI-FAD en sis ocasions i el 2008 va rebre el Compasso d’Oro