El Grup Sifu, guanyador del I Premi Alumni de UIC Barcelona

24/11/17
Comparteix aquesta informació

L’Aula Magna de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) ahir va acollir la primera edició dels Premis Alumni, en el marc de la Trobada anual Alumni. El Premi va recaure en l’alumni Cristian Rovira, graduat en ADE l’any 2000, pel seu projecte Grup Sifu.

El Grup Sifu, guanyador del I Premi Alumni de UIC Barcelona

Els Premis Alumni són un reconeixement institucional a un antic alumne de la Universitat que ha liderat i executat un projecte transformador. S’entén com a projecte transformador qualsevol iniciativa que demostri que gràcies a la seva implementació s’aconsegueix una millora en l’entorn.

El projecte guanyador d’aquesta primera edició ha estat Grup Sifu, de l’alumni d’ADE Cristian Rovira. Sifu és un projecte especialitzat en ocupació líder en la prestació de Facility Services socialment responsables. Promou la integració laboral de les persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social, ajudant així a la integració laboral d’aquestes, valor que fonamenta i guia les actuacions de Grup SIFU. La seva missió és treballar per i per a aquestes persones, i generar ocupació per a aquest col·lectiu social.

En l’acte es va reconèixer també la trajectòria professional i la tasca d’altres dos professionals i d’una institució. El reconeixement va ser per a Montserrat Trapé, advocada i responsable de KPMG Catalunya. Trapé és antiga alumna de UIC Barcelona i ha estat escollida per la revista The Economist & Jurist com la millor advocada espanyola de 2017. També es va reconèixer Mariano Puig, president del holding Exea Empresarial, i qui ha portat les regnes de Puig, que comprèn signatures de moda i perfumeria com Carolina Herrera, Paco Rabanne, Jean Paul Gaultier o Nina Ricci. Finalment, es va reconèixer la Fundació Bancària ”La Caixa” per la seva tasca de desenvolupament de programes socials, de foment de la recerca i el coneixement, tant cultural com educatiu, amb una vocació transformadora.

Trobada Anual Alumni: I Premis Alumni

Durant la trobada anual va tenir lloc la taula rodona “Transformació digital. What’s next? El blockchain, la intel·ligència artificial i la internet de les coses en l’estratègia de les empreses”, que va ser moderada per Josep Salvatella, fundador i CEO de Roca Salvatella. A la taula hi van participar Raúl González, responsable de Màrqueting Estratègic de Cellnex; Kiko Morer, CRM Senior Manager de Volkswagen Group Espanya Distribució; Pascual Boil, director d’Aplicacions i Innovació de Cuatrecasas, i Frederic Llordachs, cofundador de Doctoralia.

La trobada va acabar amb un còctel amenitzat per una actuació de Jordi Caps, que va combinar màgia i tecnologia.