El Màster Universitari en Gestió Cultural de la UIC, present al I Simposio Universitario Latinoamericano en Gestión Cultural

10/10/14
Comparteix aquesta informació

La Dra. Marta Crispí, directora del Màster Universitari en Gestió Cultural, i Angélica M. Gómez, estudiant del curs 2013-2014, van presentar la comunicació «Las competencias de los gestores culturales. Nuevos paradigmas en la formación del gestor cultural» al I Simposio Universitario Latinoamericano en Gestión Cultural, que va tenir lloc a la Universidad de La Sabana, Bogotà, del 6 al 9 d'octubre.

El Màster Universitari en Gestió Cultural de la UIC, present al I Simposio Universitario Latinoamericano en Gestión Cultural

La ponència es va basar en els resultats d’una enquesta feta als exalumnes llatinoamericans del Màster i a un nombrós grup de gestors culturals de Llatinoamèrica. Els resultats de l’enquesta són dobles i fan referència, d’una banda, a la descripció dels trets que caracteritzen la gestió cultural a Llatinoamèrica, i, de l’altra, a la jerarquització de les competències professionals dels gestors culturals actuals.

En paraules de la directora del Màster, la Dra. Marta Crispí, “aquestes informacions són particularment útils per a l’actualització de la formació acadèmica que les universitats oferim als estudiants de gestió cultural”.