El professor Aitor Estévez Olaizola fa un recorregut per 11 paisatges industrials de Catalunya en la seva nova obra ‘Industrial’

11/06/15
Comparteix aquesta informació

L'arquitecte, fotògraf i professor d'Anàlisi de les Formes de la School of Architecture, Aitor Estévez Olaizola, va publicar Industrial el gener passat, un nou llibre que explora paisatges industrials contemporanis des d'un punt de vista visual i arquitectònic.

El professor Aitor Estévez Olaizola fa un recorregut per 11 paisatges industrials de Catalunya en la seva nova obra ‘Industrial’

Industrial és un projecte fotogràfic que fa un recorregut per fins a 11 indústries distribuïdes per diferents punts de Catalunya: Simon, Ciments Molins, La Fou, Uriach, Damm (Barcelona i el Prat), La Vanguardia, Europastry, Mesosetetic, Escofet i Nylstar.

En les seves 144 pàgines en color de format apaïsat, es fa un recorregut visual sobre la magnitud de la indústria, els seus interiors i les seves infraestructures. Paisatges desconeguts que han transformat la nostra societat. Les fotografies posen el focus en angles diferents, perspectives inèdites i realcen la força expressiva d'aquests espais.

De la fotografia i el disseny del llibre és responsable Aitor Estévez Olaizola, mentre que Pau Fornt s'encarrega de la direcció i la producció d'aquest.

Aitor Estévez Olaizola, arquitecte titulat per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Sant Sebastià, sempre ha estat en contacte directe amb la disciplina fotogràfica, i a partir de l'any 2008 comença a combinar la seva professió d'arquitecte amb la fotografia professional d'arquitectura i altres formes d’expressió artística. Des de 2012 és professor de la School of Architecture, on imparteix l'assignatura Anàlisi de les Formes.

Escofet ©Aitor Estevez