El professor Enric Vidal ha estat nomenat degà de la Facultat d'Educació

25/07/13
Comparteix aquesta informació

Enric Vidal agafa el relleu del Dr. Albert Arbós, que va ser el primer degà de la Facultat d'Educació des que es va desvincular de la Facultat d'Humanitats ara fa cinc anys. El professor Jaume Camps assumeix el càrrec de la fins ara vicedegana Mireia Tintoré.

El professor Enric Vidal ha estat nomenat degà de la Facultat d'Educació

El nou degà, satisfet amb la gestió d’Arbós, explica que veu una Facultat d’Educació “consolidada com a projecte i equip, dinàmica i creativa, amb una proposta per a la formació de mestres que sap trobar molt bé l’equilibri i el lligam entre la teoria i la pràctica”.

Vidal, llicenciat en Filologia Anglesa per la Universitat de Barcelona i doctor per la Universitat Internacional de Catalunya, amb el seu nomenament vol contribuir a “donar cada vegada més prestigi a la professió docent a través de la formació integral de mestres, preparats per desplegar el talent, la iniciativa i la creativitat en contextos educatius diferents i en una societat de canvi”.

En aquest sentit, el nou degà creu que la Facultat d’Educació de la UIC és una gran oportunitat gràcies a l’atenció personalitzada de qualitat que ofereix: “el diàleg entre alumne i professor –explica– és constant, fet que afavoreix molt un aprenentatge intens i rigorós”.