El professor Pedro Casariego, convidat al grup de treball europeu ECCS-TWG

01/07/15
Comparteix aquesta informació

Pedro Casariego, professor d'Estructures de la School of Architecture, ha participat com a convidat en el grup de treball europeu European Convention for Constructional Steelwork. Technical Working Group (ECCS-TWG) a la ciutat de Cluj-Napoca, a Romania, el 10, 11 i 12 de juny passats. El professor de la School of Architecture va impartir una ponència sobre xapes trapezoïdals d'acer conformat en fred.

El professor Pedro Casariego, convidat al grup de treball europeu ECCS-TWG

El ECCS-TWG és un grup reduït d'enginyers europeus que va sorgir a través del gremi de constructors europeus metàl·lics i estan centrats en la investigació d'acer conformat en fred, amb la finalitat de fer millores pràctiques en l'Eurocodi tractant que sigui funcional, viable, actual i no quedi obsolet. Cada any es fan diverses reunions per analitzar temes determinats on assisteixen representants d'Enginyeria Industrial i d'Enginyeria de Camins, Canals i Ports.

L'objectiu de l'ECCS és promoure l'ús d'estructures d'acer en el sector de la construcció mitjançant l'elaboració de normes i informació promocional. L'ECCS és l'única organització europea que agrupa la indústria de l'acer, els especialistes fabricants i constructors, i el món acadèmic a través d'una xarxa internacional de representants de la construcció, productors d'acer i centres tècnics.