El professor Ricardo M. Jiménez publica el seu nou llibre ‘Comunicar en la Universidad y en la vida profesional’

10/02/20
Comparteix aquesta informació

El llibre, dirigit tant a universitaris de qualsevol grau com a professionals, ha sortit a la venda aquesta setmana

El professor Ricardo M. Jiménez publica el seu nou llibre ‘Comunicar en la Universidad y en la vida profesional’

El professor de la Facultat d’Humanitats i de Dret de UIC Barcelona, Ricardo M. Jiménez-Yáñez, ha publicat Comunicar en la Universidad y en la vida profesional, un llibre teòric i pràctic que presenta les claus per escriure i parlar amb claredat, precisió i correcció dirigit tant a universitaris de qualsevol grau com a professionals.

El llibre, que ha sortit a la venda aquesta setmana, posa de relleu la importància de saber expressar les idees de la millor manera en diferents contextos: des de la redacció d’un examen, informe o treball acadèmic fins a l’escriptura de correus electrònics, passant per les recomanacions per argumentar eficientment per escrit i de paraula, i per parlar en públic amb fluïdesa i convicció.

Jiménez ha treballat en el llibre durant els darrers anys i l’ha escrit a partir de la seva experiència a les aules i en tallers d’escriptura per a professionals. En aquest sentit, el llibre inclou diverses argumentacions d’alumnes del Grau en Humanitats de UIC Barcelona, que posen en pràctica els conceptes que aborda l’autor al llarg de les pàgines.

Ricardo M. Jiménez és professor del Grau en Humanitats, del Grau en Dret i del Màster en Advocacia i té més de tres dècades d’experiència com a docent a les aules i en tallers d’escriptura. Del seu primer llibre Escribir bien es de justícia (2016), ja se n’han fet dues edicions.