El projecte ‘Butterfly Landing’, de Maria Cerdà, seleccionat al YTAA Award

10/11/16
Comparteix aquesta informació

El projecte “Butterfly Landing" [Papallonari], de Maria Cerdà, alumni de la School of Architecture de UIC Barcelona, ​​ha estat seleccionat entre els trenta projectes que van competir pel Young Talent Architecture Award (YTAA) 2016. Un centenar d’escoles europees d’arquitectura van participar en aquesta primera edició del premi, amb més de dos-cents projectes. El jurat, compost per arquitectes i curadors, va seleccionar trenta propostes.

 

El projecte ‘Butterfly Landing’, de Maria Cerdà, seleccionat al YTAA Award

Aquest projecte s’emmarca en la temàtica del TFG, Treball Final de Grau 2015-2016 de la School of Architecture de UIC Barcelona, ​​que proposa regenerar i consolidar el Delta del Llobregat com un territori productiu i pol d’innovació urbana. Les papallones apareixen com a quantificador de qualitat ambiental. El Papallonari busca recuperar la flora i la fauna autòctones del Parc Agrari del Llobregat, rehabilitar i reciclar els espais en desús, a més a més de crear espais per donar suport a la investigació.

El premi YTAA Award està organitzat per la Fundació Mies van der Rohe, amb el suport de Creative Europe - European Commission i World-Architects.com, com a soci fundador. Els patrocinadors del premi són Vectorworks, A Nemetschek Company (Estats Units), Albrecht Jung GmbH (Alemanya) i USM Modular Furniture (Suïssa).