El segon número de '+1' portarà a debat les ciutats intel·ligents

12/08/15
Comparteix aquesta informació

L’edició d’enguany, que sortirà al setembre, se centrarà en les ciutats intel·ligents i inclourà, entre d’altres, reportatges sobre el big data, l’e-health i una entrevista al president de “la Caixa”, Isidre Fainé.

El segon número de '+1' portarà a debat les ciutats intel·ligents

El segon número de la revista de UIC Barcelona ja està preparat. En portada, el debat de les smart cities, amb experts que tractaran el tema des de diferents punts de vista.

En aquesta línia, faran acte de presència les noves tecnologies a les aules, amb el cara a cara dels professors Ignasi de Bofarull, de la Facultat d’Educació de la nostra universitat, Catherine L’Ecuyer, autora del supervendesEducar en el asombro, i Juan Carlos Hernando, director del col·legi La Farga de Sant Cugat, on han fet una aposta clara per les TIC a les aules.

La revista +1 va néixer el curs passat com a revista digital, amb la idea d’arribar a tots els Alumni. Amb el número anual en paper es busca posar sobre la taula grans temes d’actualitat per pensar-hi des de l’àmbit universitari. D’altra banda, gràcies a les possibilitats que ofereixen les xarxes socials, tothom qui ho vulgui pot seguir els temes a sumanthistories.com, i col·laborar-hi, així com subscriure’s als continguts que ofereix.