El servei de Relacions Internacionals visita diverses universitats dels Estats Units

24/06/17
Comparteix aquesta informació

Isabel Pera, directora del servei de Relacions Internacionals, i Celia Martínez, Global Partnership i Staff Mobility Manager de UIC Barcelona, han estat a la fira anual sobre educació NAFSA, a Los Ángeles, Estats Units. A més a més, han aprofitat l’ocasió per mantenir el contacte amb les universitats amb les quals UIC Barcelona té conveni, com Berkeley, i amb d’altres, per mirar de crear nous vincles.

El servei de Relacions Internacionals visita diverses universitats dels Estats Units
Isabel Pera i Celia Martínez, amb Isabel Villanueva (centre), a UCLA.
 

Cada any té lloc la fira internacional d’educació organitzada per la NAFSA: Association of International Educators, una organització sense ànim de lucre d’educació superior. Isabel Pera i Celia Martínez van assistir a la organitzada, a Los Ángeles, a principis de mes. Aquesta fira se celebra a diverses ciutats dels Estats Units i ofereix l’oportunitat a professionals del món de l’educació de forjar aliances i consolidar relacions amb universitats d’àmbit internacional.

Aprofitant el viatge als Estats Units, Pera i Martínez van participar en l’Open House Event, organitzat per la Universitat de Califòrnia, a Berkeley. En aquesta jornada, la Universitat de Berkeley convidava totes les universitats internacionals amb les quals té conveni de col·laboració per poder conèixer de prop com treballen, i la nostra universitat va explorar oportunitats per ampliar el conveni que té amb Berkeley.

A més, Isabel Pera i Celia Martínez van tenir l’ocasió de visitar les altres universitats de prestigi de la zona, la Universitat Stanford, la Universitat de Califòrnia a Davis i la Universitat de Califòrnia a Los Angeles (UCLA), on va coincidir amb la professora de la Facultat de Ciències de la Comunicació Isabel Villanueva, que hi fa una estada de recerca mitjançant la beca Fulbright.