El soci de KPMG Fernando García apadrina la graduació d'ADE

30/05/16
Comparteix aquesta informació

L’Aula Magna de UIC Barcelona va acollir el dia 27 de maig la graduació dels alumnes de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials. Durant el seu discurs, el padrí, Fernando García, soci responsable de Mercats i Private Equity de KPMG Espanya, va parlar de les qualitats que, a parer seu, ha de tenir un bon professional.

El soci de KPMG Fernando García apadrina la graduació d'ADE

El padrí va parlar des de la seva pròpia experiència, amb una trajectòria professional de 25 anys a KPMG, empresa en la qual ha estat involucrat principalment en el sector de private equity, infraestructures, béns de consum i industrials. “Tingueu ètica, independència, criteri, integritat i confiança en vosaltres mateixos i en els altres”, els va aconsellar Fernando García. “Tingueu lideratge, deixeu les coses una mica més bé de com estaven, sigueu responsables amb el que feu. Assoliu els objectius que us heu marcat encara que de vegades no us agradi com han anat les coses”. 

Després de les paraules del padrí i el lliurament de diplomes, els representants dels estudiants del grau en ADE, i en ADE English Programme i del Màster en Direcció d’Empreses i Sistemes de Producció es van dirigir als presents amb discursos en què van recordar els anys viscuts a UIC Barcelona. 

Per la seva banda, Toni Mora, degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials, va agrair al padrí la seva participació en l’acte i va recordar que recentment KPMG ha signat un conveni de col·laboració amb UIC Barcelona per al nou Màster 's Degree in Entrepreneurship, Venture Capital and Private Equity. El degà va felicitar els nous graduats i els va animar en la nova etapa que comencen ara com a professionals. 

L’acte va acabar amb el tradicional cant del “Gaudeamus Igitur”. Hi van assistir familiars, amics, i el claustre acadèmic de la Facultat.