El Taller Vertical de l'ESARQ - School of Architecture aixecarà exposicions

28/07/17
Comparteix aquesta informació

El dilluns 4 de setembre començarà el curs 2017-2018 de l’ESARQ - School of Architecture de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) amb la 21 edició del Taller Vertical. Sota el títol “Exhibition spaces”, del 4 al 13 de setembre l’escola en ple aixecarà cinc unitats expositives.

El Taller Vertical de l'ESARQ - School of Architecture aixecarà exposicions

Sota el títol “Exhibition spaces”, la nova edició del Taller Vertical se centra a dissenyar una exposició des de l’estructura o l’element expositor. L’objectiu d’aquest any és la construcció d’estructures flexibles i adaptables, que puguin adoptar diferents formes i configuracions per albergar obres de diferents naturaleses i suports.

Durant aproximadament deu dies, del 4 al 13 de setembre, tots els alumnes, de segon a cinquè de carrera, es barrejaran en diversos equips i construiran cinc unitats expositives transportables i de fàcil muntatge i desmuntatge que podran tenir diverses “vides”. La primera vida serà el mateix Taller Vertical.

Les properes vides seran conseqüència de les sinergies i complicitats que es puguin establir entre diferents institucions o col·lectius d’artistes que estiguin interessats a adoptar aquests artefactes per exposar els seus propis continguts. Aquests cinc mòduls podran conviure conjuntament en vides futures, formant part d’una gran exposició, o emancipar-se del grup, tenint vides absolutament independents, en àmbits més reduïts.

Les propostes es construiran el dia 12 de setembre al Pati d’Escultures del CCCB de 9h a 20h i s'exposaran per a la valoració del jurat el dia 13 de setembre.

Els responsables d’aquesta edició són professors i alumni de la mateixa escola: Manuel Arenas, M. José Díaz, Aitor Estévez, Marta Delgado i Sergi Viñals.